Aktualitások

Online asszisztens és tolmács cégek számára

 • date
 • 2015-02-27

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Amint arról minden bizonnyal már Ön is hallott, hiszen szinte már a csapból is ez folyik, „lassan minden második magyar Londonban él”. Nos, engedje meg, hogy én, aki egy vagyok ezek közül a magyarok közül, eláruljak Önnek egy „titkot”. Ez nem csupán magyar sajátosság, hanem általános kelet-európai jelenség. Nem is igazán tudok olyan egykori szocialista, jelenlegi EU-tag országot említeni, ahonnan ne érkeztek volna ide tömegesen bevándorlók. A migráció oka végtelenül egyszerű: a nagyobb jövedelem és magasabb életszínvonal.

Én azonban nem a kelet-európai, vagy magyar kivándorlás okait kívánom elemezni, próbálkoznak azzal éppen elegen. Csupán arra szeretném felhívni a figyelmét, hogy az itteni magasabb életszínvonal jóval nagyobb fizetőképes keresletet is jelent! Hogy ez miért érdekes az Ön számára?

Az Európai Unióban működő vállalkozóként az Egyesült Királyság jogilag ugyanúgy az Ön felségterülete is, mint a született angoloké! Miért ne próbálná meghódítani ezt a piacot, amely még európai szinten is kiemelkedő lehetőségeket rejt? Az elfogadott árak a szolgáltatóiparban nagyságrendekkel, a legtöbb egyéb iparágban „csupán” jelentősen magasabbak az otthoninál. A fizetőképes ügyfél pedig, ahogy már említettem, sokkal-sokkal több. Nagyon fontos, hogy ez nem egy “vagy-vagy” kérdés, Önnek nem kell elhagynia Magyarországot! Nyugodtan termelhet, szolgáltathat mindkét piacra, akár otthonról is!

Hogy messze van? Az attól függ, hogy Ön mivel foglalkozik. Ha olyan szolgáltatást végez, amely interneten keresztül is kivitelezhető, vagy akár az előállított termék továbbítható a világhálón, akkor a távolságot máris elfelejtheti. Ha exportra szánt terméke nem különösen jelentős méretű vagy súlyú, akkor a szállítási költség a megnyíló lehetőségekhez képest meglepően alacsony lesz! Ha esetleg munkája személyes jelenlétet igényel, az sem lehet különösebb akadály, hiszen az egymással versengő, olcsóbbnál olcsóbb jegyeket kínáló repülőtársaságoknak köszönhetően ma már szinte könnyebb és kevésbé költséges Budapestről Londonba utazni, mint egy szabolcsi faluba.

A valódi akadályt a legtöbb esetben a nyelvtudás, és a helyi viszonyok ismeretének hiánya jelenti. Ez a probléma azonban távolról sem leküzdhetetlen! Természetesen hasznos, ha valaki jól beszél angolul, de miért ne lehetne Ön kiváló szakember, aki a saját területén nagyságrendekkel jobb és versenyképesebb munkára képes angol vetélytársainál, attól függetlenül, hogy nem beszéli a nyelvet? Hiszen nem nyelvészként, vagy újságíróként akarja meghódítani a brit piacot, és leendő vásárlói is a munkájára, illetve termékére lesznek kíváncsiak, nem pedig ékesszólására! A nyelvi akadályok leküzdéséhez csupán egy megbízható, és mindig elérhető segítőre van szüksége.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam ezt a segítőt, aki szívesen asszisztál Önnek a brit piac bevételéhez!

Az Online Assistant Service egy londoni székhelyű, de 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

Tevékenységünk lényege, hogy brit és amerikai cégek online és telefonos ügyfélszolgálatát működtetjük Magyarországról, a vonal végén angolul közel anyanyelvi szinten beszélő, de magyar munkatársainkkal.

Az USA és az Egyesült Királyság piacára dolgozó munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az angol

nyelvű üzleti megbeszélések terén. Engedje meg, hogy most Önnek is felajánljam a segítségüket!

Ha már az Európai Unió állampolgáraként joga van rá, miért ne adna egy esélyt magának, hogy vállalkozását bevezesse egy olyan hatalmas piacra, mint az Egyesült Királyság? Az Ön terméke, szolgáltatása kiváló minőségű, ideje hogy az a brit piacon is elfoglalja méltó helyét! Ne engedje, hogy a nyelvi akadályok elijesszék! A világ vezető politikusai történelmi jelentőségű tárgyalásokat bonyolítanak tolmács útján. Miért ne lehetne ez járható út egy magyar kisvállalkozás európai terjeszkedése során is!

Az Online Asszisztens és Tolmács örömmel segít, hogy Önnek csak a szakmai feladatokra legyen gondja!

Miben tudunk segíteni?

Lássuk, miben tudja az Online Asszisztens és Tolmács vállalkozása európai terjeszkedését segíteni!

 • Kollégáink örömmel végeznek az Ön igényei, iránymutatása szerint internetes kutatást angol nyelvű honlapokon, vagy folytatnak piackutató jellegű telefonbeszélgetéseket angol vállalkozásokkal, lehetséges jövendőbeli megrendelőkkel.
 • Vállalkozásával kapcsolatos írott tájékoztatóit, leendő partnereinek szóló leveleit, ajánlatait a legmagasabb nyelvtani és stilisztikai követelményeknek  megfelelő szinten  angolra fordítjuk.

Buszok London belvárosában.

 • Angol nyelvű telefonos tárgyalások, illetve email váltások során szívesen mutatkozunk be az Ön vállalkozásának saját dolgozóiként, az Ön személyes asszisztenseként, hiszen valóban
 • Mint azt Ön is tudja, új üzleti kapcsolatok kiépítése során a pozitív első benyomás kiemelkedően fontos. Egy angolul kifogástalanul beszélő személyi asszisztensnek már a puszta bemutatkozása is komoly presztízst ad vállalkozásának, hiszen egy ilyen „kommunikációs munkatárs” foglalkoztatása csak az igazán jelentős cégekre jellemző.
 • Az igazán fontos tárgyalásokon természetesen fontos, hogy cégvezetőként személyesen is részt vegyen, hiszen Ön tudja a leghitelesebben képviselni saját vállalkozását, illetve ezeken a megbeszéléseken szakértelmére is szükség lesz. Ilyenkor konferenciahívás keretében, szinkrontolmácsként segítjük munkáját.
 • Személyes találkozói során sem hagyjuk egyedül, telefonját kihangosított üzemmódra állítva munkatársunk bárhol azonnal jelen lehet, ha szüksége van rá, és szívesen tolmácsol.
 • A tolmácsára még egy kiemelten fontos üzleti út során sincs folyamatosan szüksége. Miért fizetné, miközben egyik megbeszélésről a másikra menet autót vezet, esetleg két találkozó között ebédel? Munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak, előzetes egyeztetés nélkül is, amikor csak tárcsázza őket. Fizetnie viszont csak akkor kell, amikor épp Önnek segítenek!

Mint látja, az Online Assistant Service munkatársainak segítségével könnyedén leküzdheti kommunikációs gondjait. Igény esetén azonban más, komplexebb feladatokban is szívesen segítünk!

A teljesség igénye nélkül néhány példa:

 • Cégünk Londonban élő munkatársai, vezetői szívesen osztják meg Önnel saját tapasztalataikat a helyi viszonyokról, lehetőségekről, és szintén számíthat a segítségükre, ha olyan feladat adódik, amelyhez személyes jelenlét szükséges.
 • Ha repülőgéppel Angliába érkezik, olcsó transzfert biztosítunk a reptérről a városba, majd vissza.
 • Igényeinek megfelelő szintű, és az adott kategóriában kedvező áron kínált szállást szervezünk az Ön részére, akár néhány napra, akár hosszabb távra!
 • Amennyiben igényt tart rá, szívesen bemutatjuk magyarul beszélő, de évek óta Angliában praktizáló, és a helyi szabályokat, törvényeket kiválóan ismerő ügyvédnek, könyvelőnek.
 • Igény esetén akár itt tartózkodása teljes idejére, akár csak bizonyos időszakokra személyesen jelen lévő kísérőt biztosítunk.
 • Amennyiben Magyarországon gyártott termékét szeretné az Egyesült Királyságba exportálni, esetleg itt végzendő munkájához szükséges szerszámait kívánja kiszállítatni, a feladatra kedvezményes áron szerzünk fuvarost. A rengeteg itt élő magyar igényeit kielégítendő, mára külön iparággá nőtte ki magát a két ország közötti fuvarozás. Az ilyen szolgáltatást kínáló vállalkozók közül többen is állandó üzleti partnereink.
 • Szolgáltatása, terméke értékesítésében is segítségére lehetünk, akár anélkül is, hogy Önnek el kellene hagynia Magyarországot. Ebben nagy segítségünkre lesz testvér-cégünk, a Leisure Wizard Vásárlói Klub. A Leisure Wizard szintén londoni székhelyű, de teljes egészében magyar kézben lévő, most induló vállalkozás. Segítségével több ezer Londonban, illetve környékén élő leendő vásárlójához/ügyfeléhez juttathatjuk el ajánlatát anélkül, hogy ezért akár egy fillér díjat is külön felszámolnánk!

Kérem, speciális kérésével, igényeivel is forduljon hozzánk bizalommal, megtaláljuk az

Önnek legkedvezőbb megoldást!

Hogyan dolgozunk?

 • Az Online Assistant Service londoni székhelyű, de teljes egészében magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Cégünk vezetése Londonban, munkatársaink többsége Magyarországon él és dolgozik. Főként brit és amerikai cégek online és telefonos ügyfélszolgálatát működtetjük. Ügyfeleink igényei szerint személyi asszisztensi szolgáltatást is vállalunk, melynek keretében megrendelőink bármely olyan feladat elvégzésével megbízhatják munkatársainkat, amit az irodájuk előszobájában ülő titkárnőjüktől kérnének.
 • Valamennyi munkatársunk kifogástalanul, közel anyanyelvi szinten beszél angolul. Többségük angol nyelvtanári végzettséggel rendelkezik, vagy

korábban évekig élt Angliában, és dolgozott irodai munkakörben, ahol az üzleti angol használata mindennapi alapvető feladatai közé tartozott.

 • Tisztában vagyunk vele, hogy csak akkor lehetünk hosszú távon sikeresek, ha partnereink vállalkozását sikerre visszük. Ezért az Ön cége, és annak jó hírneve kiemelten fontos számunkra. Munkatársaink ennek megfelelően mindig maximális odaadással segítik majd Önt céljai elérésében!
 • Valamennyi hívást, megbeszélést, amit az Ön megbízása alapján, illetve az Ön vállalkozásának nevében folytatunk, részletesen dokumentálunk. Így Önnek mindig lehetősége lesz ezek ellenőrzésére mind tartalmi, mind minőségbiztosítási szempontból.
 • Az Ön megbízása alapján elvégzett feladatokról részletes kimutatást készítünk, feltüntetve az egyes feladatokra fordított munkaidő pontos hosszát. Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy melyik feladat elvégzésére mennyit pénzébe került.
 • Munkatársaink az év 365 napján, napi 24 órában rendelkezésére állnak, előzetes egyeztetés nélkül! Ha bármikor szüksége van a segítségünkre, csak tárcsázza számunkat, mi mindig készenlétben várjuk hívását!
 • Kiterjedt londoni kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, melyet szívesen állítunk az Ön vállalkozásának szolgálatába!

Hívjon minket bizalommal speciális kérésekkel kapcsolatban is!

Bónusz ajánlatunk!

Meggyőződésünk, hogy elégedett ügyfeleink ajánlása az elképzelhető legjobb reklám. Ön sikeres vállalkozó, így biztosak vagyunk benne, hogy számos olyan barátja, ismerőse van, aki szintén az üzleti életben tevékenykedik.

Amennyiben elégedett szolgáltatásunkkal, ajánljon minket ismerőseinek! Minden alkalommal, amikor az Ön segítségével megismert új ügyfelünk szolgáltatás-csomagot vásárol tőlünk, a csomagban foglalt időkeret 10%-át ajándékként jóváírjuk Önnek plusz felhasználható időkeret formájában! Nem csupán az első vásárlásnál, hanem minden alkalommal, amikor az Ön ismerőse újabb szerződést köt velünk! A bónusz igénybevétele érdekében kérjük, e-mailen írja meg nekünk, hogy melyik vállalkozás(ok)nak ajánlotta szolgáltatásunkat!

Cégünk elérhető a világhálón is:

www.onlineassistant.com facebook.com/onlineasszisztensestolmacs facebook.com/onlineassistantservice

e-mail: contact@onlineassistantservice.com

Szechenyi 2022