Aktualitások

LAKOSSÁGI FÓRUM

  • date
  • 2015-11-09

Tisztelt Fogyasztóink!

Társaságunk tevékenységénél fogva mindig kiemelten kezelte a környezetvédelem, valamint a fogyasztók egészséges ivóvízzel való ellátásának ügyét, különösen olyan esetekben, amelyekben az a szolgáltatási területen élő fogyasztóink életminőségét is pozitívan befolyásolja. Többek között ezért nyújtottunk be pályázatokat kritikus helyzetben lévő, problémás ivóvíz minőségű települések fejlesztésére.

Örömmel – és némi büszkeséggel – tájékoztatjuk Önöket, hogy a Széchenyi Program keretében a Kocs és Nagyparnakpuszta vízellátásának fejlesztésére benyújtott pályázatunkat elfogadták, és több mint 364 millió forint támogatást ítéltek meg számunkra.

Szeretnénk, ha ennek a sikernek mindannyian örülnénk, akiket ez a fejlesztés érint, akár szakmailag, akár egyszerűen azért, mert ezeken a településeken élnek és a közeljövőben ásványvízzé minősített vízbázisból származó ivóvizet fogyaszthatnak.

Különböző fórumokon és médiumokban szeretnénk megragadni a lehetőségeket, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon egészségmegőrző tevékenységünk. Ennek a tájékoztatási kampánynak a részeként kerül megrendezésre

  1. november 20-án 11 órakor a Kocs és Nagyparnakpuszta egészséges ivóvízzel való ellátása projekt LAKOSSÁGI FÓRUMA,

amelyre ezúton szeretettel meghívjuk az érintett lakosságot.

A rendezvény helyszíne a Kocsi Polgármesteri Hivatal. Részvételükre számítunk! Tisztelettel:

Dr. Jelen Tamás

vezérigazgató

Szechenyi 2022